Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Öppet landslagsläger (iaido)

17 februari - 18 februari

Svenska Iaido-landslaget bjuder härmed in till öppet landslagsläger den 17:e och 18:e februari i Falkenberg. Det öppna landslagslägret är till för alla tävlingsintresserade men är förstås även otroligt lärorikt för de som siktar på gradering under 2024. Det finns alltså inget krav på att deltagarna aspirerar på landslagsplats.
För er som aktivt siktar på en plats i landslaget är lägerdeltagande dock starkt rekommenderat!
Fokus ligger på ZNKR iaido och tävling, och träningen leds av landslagscoacherna sensei Sida Yin (6:e dan) och sensei Jesper Waldestål (6:e dan).
Anmälningsformulär hittar ni här: https://forms.gle/bgfuJY3gtT5NPPQE6
Deltagaravgift: 500 kronor för båda dagarna, 250 kronor för en dag
Betala till FSKA:s Plusgiro, PG 445224-9, Föreningen Stockholms Kendo Allians. Ange att det gäller det öppna landslagslägret och ditt namn.
OBS! Sista dag för anmälan är 12:e februari.
Lite tips om boende och lunchmat: Det finns färdiga luncher att köpa med i matvarubutikerna runt om i stan, och, beroende på vilken lokal det blir i, kan det finnas en butik nära (vi kommer att informera om det i tid när vi ordnar med lokalen).
Vad gäller boendet rekommenderar vi att man tittar så snart som möjligt. Nya Pallas Hotel, Grand Hotel och Strandhotellet är beprövade standardhotell och vill man verkligen spara pengar kan man ta med sig sovsäck, liggunderlag, egen kudde och kramkudde och låna två kvadratmeter i sensei Jespers uppvärmda garage/dojo (säg gärna till honom i tid).

Detaljer

Start:
17 februari
Slutar:
18 februari
Evenemang Kategori: