Uppdateringar

2014-09-24
Vi har tyvärr legat lite efter med att uppdatera hemsidan, men vi jobbar för fullt med detta. Tävlingsresultat mm brukar alltid komma upp snabbt, men framtiden är svår att skriva om… Även jag har haft färdiga texter som inte kommit ut på hemsidan, de finns nu upplagda under Ordförande har ordet.

Aktuellt just nu är att jag deltog vid årets JodoEM och hejade på vårt landslag samt formellt tog över arrangörskapet för evenemanget med mottagandet av flaggan vid prisutdelningen. Nästa års JodoEM går av stapeln i september 2015 i Falkenberg och i arbetsgruppen ingår bl a Sida Yin (Jodoansvarig), Caiza Wranning (Jodomanager), jag (Ordförande och arrangör av förra gången vi hade JodoEM i Sverige 2004). Vi hoppas att alla klubbar kan ställa upp med funktionärer! Mer info om JodoEM 2015 finns på hemsidan. Hör av er om ni är intresserade!!

Vi har, efter flera års diskussioner och sökande, nu fastställt en enhetlig landslagsdräkt för Svenska Kendoförbundets alla idrotter! Artansvariga och landslagsledningar kommer nu att prova de nya dräkterna/kläderna innan de beställs till landslagen.
Mvh/Anette